Ett pass närmare Norgeresan

En bild på vatten som en symbol för passets tydligaste inslag.

Idag var vi 16 tappra som sprang Vildmarksleden med start strax väster om Hindås. Efter en inledande utskällning av en tant som påpekade att det minsann var privat mark vi var på kastade vi oss äntligen i väg längs stigen i strålande göteborgsväder.

Efter några mindre orienteringsmissar i Jannes försorg(på markerad led) , så kom vi efter dryga två timmar och ca 21 km fram till Kåsjön där serviceteamet bjöd på dricka och kexchoklad, mycket uppskattat.

Bara 4,5 timme kvar…

Sista milen mot Skatås, bjuder för de som inte vet, på några riktigt fina stigningar som garanterat kändes i benen på de flesta. Väl framme möttes vi av en rykande het lunch som jag tror att alla skriver under på var minst sagt välkommen. Dagens bragd skulle jag vilja tilldela Lisa, Josefine och Ingrid som efter en något större navigeringsmiss var ute i fem timmar, riktigt imponerande.

Ett stort tack är helt klart på sin plats till drickalangarna, matlagarna, chaufförerna och påhejarna Karin, Emilia och Pappa, utan er hade inte dagen blivit i närheten lika bra.

//Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *