Drymax i Sverige!

Vi på redaktionen har i grunden ett brinnande intresse för löpning långt från asfalten. Bloggen syftar till att dela med oss av våra egna och andras upplevelser längs stigarna samt att hålla dig uppdaterad i Trail Running-världen vad gäller tävlingar och utrustning.

Idén med vår shop började med att vi såg ett behov av att samla den bästa utrustningen för Trail Running på ett ställe. Som läget varit så har man ofta behövt beställa sina favoritprodukter från olika länder och världsdelar, och då med dyra importkostnader som följd.

Vi har valt att starta vår shop med försäljning av DryMax-sockor, då detta är sockor som vi vet håller en bra kvalité och fungerar ute på stigarna. De är mycket populära bland trail- och ultralöparna i nordamerika och vi har själva mycket bra erfarenheter efter att ha sprungit många tuffa och långa lopp med dem. DryMax är ett relativt okänt märke här i Sverige men de är stora i USA där de också produceras. Vi är glada och stolta över att nu kunna erbjuda er de i vårt tycke bästa modellerna ur deras sortiment. Mer information om DryMax finner du här.

Tanken är att vi börjar med sockor och med målet att utöka vårt sortiment allt eftersom vi hittar lämpliga produkter som vi kvalitetsmässigt kan ställa oss bakom och som vi vet kommer göra dina löpturer ännu roligare.

Vi tar tacksamt emot förslag på produkter som man omöjligt kan klara sig utan när man springer i skogen, på fjället eller i någon blöt myr mitt ute i ödemarken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *