Krossade drömmar

Min antibiotikakur visade sig inte vara helt korrekt. Den vanligtvis så punktliga vändningen kom inte så ett nytt läkarbesök resulterade i en ny sorts mer färgglada tabletter som kommer att förstöra den härliga hösttävlingen i Delsjöarna.

tablett3

Vid hemkomsten fanns inget annat att göra än att ta fram Trailrunner Wests stadgar och börja leta, jag hade ett svagt minne av att sjukdomar var nämnda någonstans, och mycket riktigt, efter ett par timmars letande hittade jag det jag sökte i kapitel 76, 18:e paragrafen, punkt 2:

18 §  Angående lagmedlems möjlighet att avstå från redan anmäld tävling.

Avhopp från anmäld tävling kan endast ske i följande fall:

  1. Lagmedlemmen löper stor risk att en skada förvärras och får ett permanent tillstånd som kan utgöra hinder i kommande tävlingar.
  2. Lagmedlemmen löper stor risk att förvärra ett pågående sjukdomstillstånd till livshotande tillstånd.
  3. Lagmedlemmen löper stor risk att bli avskedad från sitt arbete.
  4. Lagmedlemmen bor i eller behöver passera genom en pågående naturkatastrof för att nå tävlingen.
  5. Lagmedlemmen bor i eller behöver passera en krigszon för att nå tävlingen.
  6. Lagmedlemmen löper stor risk för skiljsmässa.
  7. Påbörjad eller nyligen anländ tillkomst till familjen.

Eftersom jag fortfarande kommer att äta antibiotika på tävlingsdagen så kastar jag in handduken, vill inte riskera att någon enstaka envis bakterie är kvar  i kroppen och sätter fart mot hjärtat under hård ansträngning, så nu sätts 100% fokus på att hitta en extern reserv. Så, känner du att du kan gå upp tidigt på lördag, vara borta hela dagen och paddla, cykla och löpa i Femmans Multisportrace så kontakta oss omedelbart. Vilja och erfarenhet av i alla fall något längre pass(>4h) är det viktigaste. Appropå ingenting, vid nyligen avslutade multisport-sm tvingades Halti och Bjurfors till att slå ihop sina lag på grund av sjukdom, och sen gick de och vann alltihop.

/Erik
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *