Lömska planer

Det har varit dåligt med träningsrapporter den senaste tiden. Små förkylningar har avlöst varandra var och varannan dag och ibland känns det helt hopplöst. Ett antal gånger har jag planerat för kvällsträning och på morgonen har jag varit bra men senare på väg hem från jobbet har snuva och lite hosta kommit smygande vilket medfört att jag fått ställa in. Häromdagen hände detta igen så nu måste jag försöka med en ny taktik för att lura förkylningsviruset som hindrar mig.
Så fort jag blir lite piggare skall jag i lönndom planera ett pass utan att berätta något för någon. När tiden sedan är inne skall jag kasta på mig träningskläderna och rusa iväg så snabbt att viruset inte hinner reagera förrän jag är hemma igen.
Planen förutsätter två saker; att viruset inte läser bloggen samt att ni som läser här kan hålla tyst.

På grund av den något tveksamma formen skippar jag Finalloppet och siktar på en “ultralång” orienteringstävling om ett par veckor istället. Att springa lopp som Finalloppet utan att kunna maxa är föga intressant.

Nytt uppdrag på jobbet gör att jag får cykla lite mer nu för tiden, 4-5h lågintensiv cykling i veckan är kanske inte mycket men med tanke på de få löpmetrarna för tillfället så får man glädjas åt det lilla. Appropå det fick jag punktering i morse, kvällen är räddad!

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *