Sommartid

Veckan avslutades men en kvällstur i Änggårdsbergen. Det var rätt varmt ute och bara isolerade partier med is och slask kvar i skogen så vi kunde köra på rätt bra i början. Först en halvtimme fram till grottbacken och sedan 10 vändor i denna. Jerry var så snabb så att jag slapp en bonusrunda den här gången. Snällt av honom!
Sedan fortsatte vi på olika stigar bort mot Botaniska. Vi tog små avstickare på de backar vi passerade för att öka antalet höjdmeter. Mot slutet började det bli mörkt. Vi hade nog varit lite väl optimistiska vad gäller sommartiden och hade inga pannlampor med oss. Is, rötter och stenar i mörker är farligt så farten blev rätt låg på slutet. Totalt blev det strax över 2 timmar. Ett bra pass med både backträning och ett antal tempohöjningar.

Vårt superhemliga projekt rullar vidare. Vi har nu studerat kartor över området och det verkar riktigt lovande. Så fort vi får lite sommarvärme kommer vi att bege oss dit för lite rekande. Faller det väl ut så kommer vi nog bjuda in fler personer till någon slags träningstävling.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *