Trailtävlingar 2011

Dags att planera tävlingssäsongen. Är man sugen på traillöpning finns det ett flertal olika typer av lopp i Sverige att välja på.

Vill man springa kortare lopp är det framför allt Salomon Trail Tour som gäller. Varje tävling har en klass på ca 5 km och en på strax över milen. Här är det full fart som gäller. En antal av dessa lopp har också lite mer äventyrliga hinder utmed banan. Förutom denna tour finns det ett stort antal små lokala tävlingar av liknande karaktär.

Vill man prova lite längre sträckor kan man kolla på loppen i vår tävlingslista till höger på sidan. Här finns de flesta av trailultraloppen inlagda. Dessa lopp kräver lite mer men är ofta häftiga naturupplevelser.

Nöjer man sig inte med detta kan man prova på att springa BAMM eller Icebug 24. Här blir det fantastiska vyer men också många höjdmetrar och tyngre packning.

/Erik

2 thoughts on “Trailtävlingar 2011

  1. Erik Post author

    Tack Johan! Formen är inte på topp efter en månad med undermålig träningsmängd. Får bli mer på inspiration och rutin än något annat. Hoppas kunna hänga på dig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *