Gott och blandat

I helgen sprang jag Risveden terräng, ett roligt lopp och ett proffsigt arrangemang. Banan bjöd på en blandning av stig, grusväg och en hel del backar. Jag blev glatt överraskad av att träffa Martin Clemensson som också var där och sprang i vårt namn. Bra jobbat Martin!

Målet var att få en genomkörare inför min Lidingöpremiär om två veckor. Kan ju inte direkt påstå att jag var sugen på att fortsätta ytterligare 12,5 km efter målgång men det är väl så det ska vara. Har precis shoppat ett par nya (ännu lättare skor) Sauconys Kinvara 4 som jag hoppas ska göra någon halvminut eller så per kilometer:) Resultatlistan finns här.

Det verkar som om löpning i alla former blir mer och mer poppis. Idag var det 12 personer på Måndagslöpningen, en grupp som delvis drivs av en kompis till mig och Per. Det var några som sträckte ut ordentligt på grus-8an medan några jagade en gryende form i ett lugnare tempo. Kan vi kanske lura med några fler nästa måndag och ge oss ut på stigarna?

Som sagt så händer det mycket och på torsdag så har Solvikingarna ett öppet klubbmästerskap på milen i Skatås. Jag tänkte ge mig på den relativt tuffa banan, dyk gärna upp om du inte har något bättre för dig.

//Martin

4 thoughts on “Gott och blandat

 1. Jens Carlsson

  Lycka till på Lidingö! Jag missar min sjuttonde Lidingöloppsstart på grund av benbrott som jag drog på mig igår vid träning på STT Kolmårdens 21K bana. Raskt nerför, schäfer vill om husse, katastrof. Hälsningar Jens Carlsson Vikbolandet.

 2. Martin

  Tjena Jens!

  Verkligen trist med benbrottet! Hoppas du repar dig snabbt. Ska bli kul med Lidingö, har du som veteran i sammanhanget några heta tips får du gärna höra av dig. Jag brukar oftast gå ut för hårt på mina lopp så det lär väl bli så även denna gången..:)

  Trevlig helg,

  Martin

 3. Håkan Vilhelmsson

  Hej Martin.

  Mitt problem är att jag oftast går ut för lugnt och när jag sedan ska öka så orkar jag inte!
  Lycka till på Lidingö.

  /Håkan

 4. Jens Carlsson

  Hej Martin. Håkan har rätt i sin kommentar, för det är så det känns, men dom år det har gått bäst för mig är dom år jag orkat springa även mot slutet. Låt backarna ta tid, spring endast uppför Abborrbacken om du är rejält pigg. Man kan tappa mycket tid efter den om man måste börja gå även på flackare partier. Ta saltgurka och kaffe på dom kontroller det bjuds. Ha kul! Lidingöloppet är vanebildande…Mvh Jens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *