“Vi går mot bättre tider, tro mig tro mig!”

Förra helgens (långpass) resulterade i tre dagars träningsvärk, vilket i sig är skrämmande med tanke på att vi bara var ute i drygt 1 timme och 20 min. Jag har trots detta kört på ganska bra med crosstrainermaskinen i veckan. I söndags blev det ett gött trailpass med Erik, vi började med att springa Bohusleden söderut, någon kilometer innan Tulebo vek vi av från leden och fortsatte på en skogsväg upp till en sjö som jag inte minns namnet på, men den är känd för sitt fågelbestånd. Vi gjorde ett besök vid ett vindskydd för fågelskådare men vi såg bara några pimlande fiskare på isen, fågelsäsongen har ju inte riktigt startat än. Efter denna pimpelskådarupplevelse fortsatte vi en bit på vägen för att sedan köra en genväg tillbaks till Bohusleden genom skogen, det blev några kilometer stiglöst kämpande på frusna mossar i småkuperad skog, KUL!
Vi avslutade som vi började med Bohusleden upp till Herkulesgården.

Det blev en runda på hela 1 timme och 45 min. Vänster hälsena protesterade lite men ändå ok, flåset kändes ok med tanke på att jag springer så lite.

Nämnas kan att jag inte fick någon träningsvärk efter detta pass, så det är som Ulf säger “Vi går mot bättre tider, tro mig tro mig!”

/Jerry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *