Norra Europas största brasklapp

Igår blev det en kort 40-minuters träning, först över Guldheden och sedan några varv på Mossens elljusspår. Detta elljusspår på 1130m är visserligen olagligt kort men det är i alla fall grus och ljus på nära avstånd. Det känns fortfarande lite energilöst att springa men det var ändå ett betydligt framsteg sedan i torsdags.

Imorgon är det nattorientering på schemat, jag och Jerry tänker vara med på en tävling i Änggårdsbergen. Vi ser det mest som en rolig och nyttig träning men tävling är ju alltid tävling så lite extra puls blir det så klart. Vår medverkan är dock oerhört osäker, Jerry kan eventuellt vara upptagen med annat, men det är i så fall en synnerligen giltig frånvaro. Han återkommer säkert med mer information vad det lider.

Jag kommer nog inte att springa själv i så fall eftersom min pannlampa är mer ämnad för löpning än orientering. Jerry har kanske inte en sådan bilstrålkastarlampa som tävlingsorienterarna har men den är betydligt ljusstarkare än min.

Att dollarn är rekordlåg passade rätt bra när det nu var dags att förlänga prenumerationen på Trail Runner Magazine, två nya år blev det. Det enda tråkiga med den tidningen är att man blir så avundsjuk på alla amerikaner, det finns verkligen massvis med intressanta trail-tävlingar där borta.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *