Osaltat i skogen

I lördags blev det 1h på hala stigar, efter att ha sett de isfria vägarna trodde jag att det mesta var bart men på bergsknallarna i skogen var det ett tjockt islager som gjorde det mycket svårsprunget. Borde dock var på väg bort nu med den här värmen.

Igår var det dags för första intervallträningen efter juluppehållet. Efter uppvärmningen blev det lagtempointervaller (siste man i klungan springer förbi alla och lägger sig först osv.) och därefter några backintervaller. Jag kände mig ganska pigg och hade inga problem med tempot.

Jerry är fortfarande inte i form efter hälseneproblemen och drog dessutom på sig en riktigt elak förkylning förra veckan. Därför kommer jag att köra söndagens rogaining-tävling i ett 3-mannalag med Jonas och Johan från Herkules. Blir spännande att se vad de går för. Det är bara att hoppas att man själv inte blir den svaga länken.

/Erik

One thought on “Osaltat i skogen

  1. Johan Wagner

    Jag tror inte att du behöver bekymra dig för att komma på efterkälken. ta på dig en extra tröja så att du slipper frysa när du väntar istället.
    /J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *