Virus

Dom senaste fem dagarna har jag tampats med ett envist virus och således inte tränat.  Inget bra alls, med tanke på att Femmans multisportrace går nästa lördag.  Men så igår kände jag att viruset var försvagat och öppet för attack, så jag sprang ett lugnare pass på morgonen och ett lite tuffare på kvällen för att känna lite på hur stor skada den orsakat.  Jag höll hyggligt tempo under kvällspasset utan att ta ut mig fullständigt, så får jag bara vara frisk resterande dagar fram till start så ska nog intervallträning få upp farten ytterligare lite till.

Det finns vissa i Trailrunner West som tagit hjälp utifrån för att försöka få upp farten, jag får säkert tillfälle att återkomma till detta.

I Femmans multisportrace nästa lördag ska jag inte köra med Johan Hallgren som de senaste två åren, utan med Mikael Larsson, långdistansräven från Landvetter.  Ska bli kul att se vad han går för på en lite kortare bana med ett högre tempo.

Johan Hallgren startar tillsammans med Erik Jurander, ett på pappret lite starkare lag än Mikael och mig, men om vi inte bommar på orienteringen så ska vi försöka ge dom en riktig fajt.  Trailrunner West startar alltså för första gången med två lag i en tävling. 

/Jerry

One thought on “Virus

  1. Erik

    Appropå hjälp utifrån. Är det inte du som har tagit in en av tungviktarna inom västsvensk multisport som lagmedlem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *