Familjetrail

I helgen avverkades den årliga familjeträffen i Karlsborg. Oftast består den av grill, massa snack och lekar. Men i år med tillägget av en trailtur i Tivedsskogarna. Svåger Mattias och syster Lena hängde på söndagen med på ett fantastiskt kul pass. Målet för min del var att få ett rejält distanspass i benen nu när UTMB närmar sig oroväckande snabbt!

Starten gick i Tivedstorp,  ni som var med på Tiveden trail förra året vet precis vart jag menar. Jag måste säga att jag blev otroligt impad av mitt löpsällskap. Lena som hade tänkt hänga på drygt första milen fick blodad tand och förlängde en bra bit och Mattias visade det sig ha ett grymt löpsteg och rann som vatten nedför tekniska stigar. Han har dessutom lovat att springa Hornindal Rundt nästa år;)

image

Lena i täten mitt i läskiga Trollskogen

Man skulle kunna klassa detta pass som ganska optimalt. Skjuts ut, sällskap, pannkakor halvvägs och påhejning längs vägen. Alltså raka motsatsen mot att gå och sura upp och ner i Hobo Hill utan att se något förutom Pers bleka vader.

image

Tage och Selma på pannkaksstationen vid Djäknasjön.

Efter sista stoppet fortsatte jag på egen hand några km till och klockan stannade på knappa fyra timmar. Blir spännande att se hur många vi blir nästa år:)

//Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *